Reiki behandeling

Reiki brengt je in een ontspannen staat. Het zelfhelend vermogen wordt geactivieerd en hierdoor krijgen disbalans tussen ziel, geest en lichaam de ruimte zich te herstellen.

Het woord Reiki betekent letterlijk ‘universele energie’. Het is een hele simpele en natuurlijke methode die met zachte aanraking werkt. Ik noem het ook wel ‘ de kunst van het niks doen’.

Kinderen

Innerlijke balans is voor iedereen een goede basis om deze wereld vol met indrukken en ervaringen in te gaan en dus voor kinderen van groot belang omdat deze de wereld nog aan het ontdekken en verkennen zijn. Je zou kunnne zeggen dat als er disfunctioneren of een verstoring optreed in de balans van een kind, het kind de wereld om zich heen minder goed ‘aankan’. Dit kan zich uiten in grote onrust, (over-) vermoeidheid, (nare) dromen, verlaagd zelfvertrouwen, minder eetlust, obsipatie, snel overprikkeld zijn, lusteloosheid e.d.

Reiki kan dan verlichting brengen. Vaak is er gelijk een diepe ontspanning voelbaar. Voor kinderen wordt Reiki veelal ervaren al;s iets natuurlijks. Veel kinderen verassen hun ouders door erg stil te liggen of zitten tijden een Reiki sessie.

Moeders en vrouwen.

Moeder van vier meiden, ik weet als geen ander hoe intens de periode voor, tijdens en na de geboorte is. Reiki kan daarbij helpen. Het geeft een rustpunt van waaruit je je leven en dat van je kinderen met een frisse blik kna bekijken. Het laat je weer goed je lijf, je behoeftes, je gevoelens en je gedachten ervaren en losser laten.

Doordat Reiki een zachte aanpak is, land je weer zacht op beide voeten.

Ben je nieuwschierig geworden? Maar weet je niet goed of het iets voor je is, je kan altijd vrijblijvend contact opnemen.

“Waar je als moeder na de bevalling een hoop te verwerken hebt, je lijf zwaar te verduren heeft gehad en de basis van je nieuwe gezin wordt gelegd, is dit absoluut geen overdreven luxe! Dit gun ik elke nieuwe moeder (en haar baby). Dankjewel lieve Juleh Reiki!” Leah, net moeder van haar tweede zoon.

c Juleh Reiki 2022