Behandeling aan huis

Julèh Reiki biedt innerlijke houvast voor kinderen en hun ouders.

Bij een behandeling aan huis wordt er gekeken naar een rustige plek in huis waar gelegen of goed gezeten kan worden. Een dekentje kan fijn zijn omdat je het tijdens een reikibehandeling koud kan krijgen door de diepe ontspannen staat waar je in terecht komt. Ik kan de ruimte reinigen met wierook, of het kind kan dit zelf doen, ik doe een kaarsje aan. We drinken een kopje thee of een glaasje water en we praten als er nog iets gezegd wil worden. Dan kan je je ogen sluiten en voel je mijn handen op je lichaam rusten. Je kan warmte of koud voelen, tintelingen, soms voel je ‘niks’, gedachtes kunnen opborrelen of dromen, allerlei gevoelens kunnen de revue passeren en soms val je (bijna) in slaap. Alles is goed en zegt niks over of de Reiki goed haar werk doet.

Alles gaat in overeenstemming, en het gemak en welbehagen van de cliënt staan altijd voorop.

Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Reiki vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op krachtige en natuurlijke wijze. Een Reiki behandeling is prettig en werkt zeer ontspannend. Door een behandeling krijg je meer balans en levenskracht. Reiki helpt emotionele, fysieke en mentale problemen ruimte voor ontwikkeling te geven.

 

Reiki behandelingen in combinatie met andere zorg: Een behandeling biedt geen vervanging van een doktersconsult maar wel een goede toevoeging op het proces van beter worden. Zoals dat ziek worden en zijn een persoonlijke aangelegenheid is, zo is het beter worden ook heel persoonlijk. Er bestaat geen goed of fout hierin. Wat belangrijk is dat het genezingsproces met Reiki wordt bevorderd en ondersteunt. Reiki is geen snel werkende symptoom behandeling en volgt het proces van beter worden van de persoon zelf.

Reiki heeft géén bijwerkingen.

 

Ik wil ook zo’n behandelbank thuis! Die ligt veel lekkerder dan mijn bed!’ :Uitspraak van een kind na een reiki behandeling bij Juleh Reiki.

Voor meer referenties van Juleh Reiki klik hier.

© Juleh Reiki juni 2018