Lelystad


reiki juleh nicola vita 3

Reiki in Lelystad in huisarstenpraktijk Warande.

Reiki brengt je tot een ontspannen staat waardoor je jezelf weer in balans voelt. Het zelf herstellend  vermogen wordt geactiveerd en hierdoor krijgen disbalans tussen ziel, geest en lichaam de ruimte zich te herstellen.

Het woord Reiki betekent letterlijk ‘universele energie’. Deze eeuwenoude Japanse genezingsvorm werkt met zachte aanraking.

Bij o.a. de volgende klachten geeft Reiki verlichting:

  • (chronische) Pijnklachten
  • Verstopping en andere buikklachten
  • Slaapproblemen, nachtmerries en (over) vermoeidheid
  • Trauma verwerking
  • Grote verstorende emoties zoals woedeaanvallen
  • Rusteloosheid
  • Snel overprikkeld zijn
  • Hormonale disbalans
  • Depressie
  • Burnout en stress klachten

Kinderen

Innerlijke balans is voor iedereen een goede basis om deze wereld vol met indrukken en ervaringen in te gaan en dus voor kinderen van groot belang omdat deze de wereld nog aan het ontdekken en verkennen zijn. Je zou kunnen zeggen dat als er een disfunctioneren of een verstoring optreed in de balans van een kind, het kind de wereld om hem heen minder goed ‘aankan’. Dit kan zich uiten in grote onrust, (over-) vermoeidheid, (nare) dromen, verlaagd zelfvertrouwen, minder eetlust, obstipatie, snel overprikkeld zijn, lusteloosheid e.d.

Reiki kan dan verlichting brengen. Vaak is er gelijk een diepe ontspanning voelbaar. Voor kinderen wordt Reiki veelal ervaren als iets natuurlijks. Veel kinderen verassen hun ouders door erg stil te liggen of zitten tijdens een Reiki sessie.

Help je dochter of zoon zijn of haar eigen natuurlijke balans te hervinden om zo verder te kunnen gaan op zijn of haar pad in de wereld met een goede dosis innerlijke houvast.

Moeders en vrouwen.

Na zelf driemaal moeder te mogen worden weet ik als geen ander hoe intens de periode voor, tijdens en na de geboorte is en kan zijn. Je blijft vrouw en bent ook een moeder. Ook ik worstel regelmatig om mijn eigen balans te behouden. Reiki helpt me daar enorm bij. Het geeft me een rustpunt van waaruit ik mijn leven en dat van mijn kinderen met een frisse blik kan bekijken. Het laat mij weer goed mijn lijf en mijn behoefte voelen, moeheid en gevoelens ervaren. Doordat het een zachte aanpak is land ik weer zacht op mijn beide voeten.

Rondom de geboorte van een kind.

De zachte aanpak maakt reiki uitermate geschikt voor rondom de geboorte van een kind. Er is al zoveel in en om je lijf aan de hand dat ik het altijd heel prettig vond om gewoon met mijn kleding aan, in een ontspannen houding te gaan liggen met evt een dekentje over me heen. Met een zachte hand op me en dat was alles. Even een echt goed bijkom momentje voor mezelf.

Ben je nieuwschierig geworden? Maar weet je niet zo goed of het iets voor je is, je kan me altijd vragen stellen!

             zelfbehandeling

 

Is Reiki wetenschappelijke bewezen? Hier kun je daar meer over lezen en een filmpje kijken hoe een reikibehandeling  gegeven wordt in een  Berlijnse revalidatie kliniek.

© Juleh Reiki 2020