Reiki cursus

Reiki cursus bij Julèh Reiki. Voor en door kinderen.

wolf en djoi

 

Reiki is er voor iedereen en zo kan iedereen ook Reiki leren geven. Voor kinderen kan het een enorme steun zijn om zichzelf rustig te maken voor bijvoorbeeld een spannende toets op school of om zichzelf of een ander te troosten na/ verwerken van een (klein) ongeval. En voor het slapen gaan jezelf Reiki geven brengt je een betere nachtrust. Reiki is voor iedereen anders maar wat voor de meeste gelijk is, is dat Reiki voor ontspanning en meer algehele rust zorgt.

Reiki cursus

Samen met collega Sophie Eenhoorn bied ik reikicursussen aan in groepsverband aan moeders en kinderen (en hun ouders). Hiernaast geef ik privé cursussen. Neem contact op voor meer details en geef jezelf dit mooie cadeau.

Er bestaan verschillende Reiki stromingen waarvan ik Tera Mai reiki heb uitgekozen om door te geven.

TeraMaiTM Reiki; Gouden Elementaire Aarde Energie. Een sterke aardende en doordringende Reiki vorm. Grondlegster is Kathleen Milner. Zij ging ervan uit dat de Reiki kennis via mondelinge overdracht verloren zou gaan en heeft alle Reiki kennis opgeschreven. Tera Mai Reiki kent veel mooie symbolen die je reikibehandeling kunnen ondersteunen.

Na afloop van de cursus (dag) vaak gezegd:

‘Wat fijn dat ik dit cadeau nu aan mezelf heb gegeven’

‘Bedankt voor deze bijzondere dag!’

‘Ik voel me heerlijk ontspannen’

‘Mijn kind viel in slaap binnen 10 minuten reiki geven aan hem/haar, wow’

‘Reiki doet wonderen voor mijn kind’

Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Reiki vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op krachtige en natuurlijke wijze. Een Reiki behandeling is prettig en werkt zeer ontspannend. Door een behandeling krijg je meer balans en levenskracht. Reiki helpt emotionele, fysieke en mentale problemen ruimte voor ontwikkeling te geven.

 

© Juleh Reiki juni 2020