Ouders

Behandeling voor (aanstaande) ouders.

 Naast dat Julèh Reiki zich specialiseert in het behandelen van kinderen, behandel ik ook volwassenen en met name moeders. Het ouderschap vergt wat van ons. We hebben het graag over voor ons kroost waar we enorm veel van houden, en tegelijkertijd blijft het enorm belangrijk dat we ook goed blijven zorgen voor onszelf. En ook al weten we dat wel, het uitvoeren is soms zo lastig. Of je nou even het spoor bijster bent, of uit voorzorg goed voor jezelf wilt zorgen, met reiki kan je goed tot je eigen kern komen en weer voelen wat er goed is voor jou.

Reiki rondom de geboorte.

Tijdens de zwangerschap en rondom de geboorte van je kindje kan Reiki verlichting geven bij bijvoorbeeld zwangerschaps kwaaltjes, de weeen opvangen en na de bevalling bespoedigd het je herstel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Een Reiki behandeling duurt 60 minuten.

‘Ook de reiki op afstand is aan te raden ! Na mijn behandeling kwam er een lading emoties vrij waardoor ik het gene los kon laten waar ik mee zat en weer lekker in me vel kwam te zitten , ontzettend fijn !   bedankt Juleh reiki !’   Vrouw 25 jaar

Voor meer ervaringen bij Julèh Reiki Klik Hier.

Zie verder Tarieven van Julèh Reiki.

Of neem contact op met  Julèh Reiki voor het maken van een afspraak.

© Juleh Reiki juni 2018