Behandeling

Julèh Reiki biedt innerlijke houvast voor kinderen en hun ouders.

Een behandeling aan huis verloopt over het algemeen als volgt: Juleh komt binnen, begroet iedereen en vooral het kind dat straks heerlijk mag ontspannen. Er wordt thee gezet en met de thee lopen we naar de afgesproken kamer waar de reikibehandeling gaat plaatsvinden. Samen met het kind steek ik een kaarsje aan en een wierookje als dat gewenst is. We genieten van de stilte in aanwezigheid, in het moment, en de woorden die komen die stromen. We maken een knus rust-plekje met of zonder dekentje en het kind mag gaan liggen of zitten met of zonder ogen dicht. Ik laat mijn handen zachtjes rusten op de plekken waar mijn handen intuitief naartoe willen gaan. Soms wordt er gesproken en vaak ook niet en zie ik het kind ontspannen. We sluiten af met het kaarsje uitblazen en de wierook te doven als deze nog aan was. En lopen terug naar de rest van het gezin.

Bij een volwassene verloopt de behandeling eigenlijk hetzelfde, alles gaat in overeenstemming en het gemaken welbehagen  van de client staat altijd voorop.

 

Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Reiki vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op krachtige en natuurlijke wijze. Een Reiki behandeling is prettig en werkt zeer ontspannend. Door een behandeling krijg je meer balans en levenskracht. Reiki helpt emotionele, fysieke en mentale problemen ruimte voor ontwikkeling te geven.

 

Reiki behandelingen in combinatie met andere zorg: Een behandeling biedt geen vervanging van een doktersconsult maar wel een goede toevoeging op het proces van beter worden. Zoals dat ziek worden en zijn een persoonlijke aangelegenheid is zo is het beter worden ook heel persoonlijk. Er bestaat geen goed of fout hierin. Wat belangrijk is dat het genezingsproces met Reiki wordt bevorderd en ondersteunt. Reiki is geen snel werkende symptoom behandeling en volgt het proces van beter worden van de persoon zelf. Reiki heeft géén bijwerkingen.

© Juleh Reiki juni 2018