Houvast rondom de geboorte

Tijdens de zwangerschap en rondom de geboorte van je kindje kan Reiki verlichting geven bij bijvoorbeeld zwangerschapskwaaltjes, de weeën opvangen en na de bevalling bespoedigd het je herstel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Met Reiki kom je goed tot je eigen kern en voel je wat er goed is voor jou. Het bied je een goede houvast.

Na zelf driemaal moeder te mogen worden weet ik hoe intens de periode voor, tijdens en na de geboorte is en kan zijn. Je blijft vrouw en bent ook een moeder. Ook ik worstel regelmatig om mijn eigen balans te behouden. Reiki helpt me daar enorm bij. Het geeft me een rustpunt van waaruit ik mijn leven en dat van mijn kinderen met een frisse blik kan bekijken. Het laat mij weer goed mijn lijf en mijn behoefte voelen, moeheid en gevoelens ervaren. Doordat het een zachte aanpak is land ik weer zacht op mijn beide voeten.

De zachte aanpak maakt reiki uitermate geschikt voor rondom de geboorte van een kind. Er is al zoveel in en om je lijf aan de hand dat ik het altijd heel prettig vond om gewoon met mijn kleding aan, in een ontspannen houding te gaan liggen met evt. een dekentje over me heen. Met een zachte hand op me en dat was alles. Even een echt goed bijkom momentje voor mezelf.

Een Reiki behandeling duurt 60 minuten.

‘Ook de reiki op afstand is aan te raden ! Na mijn behandeling kwam er een lading emoties vrij waardoor ik het gene los kon laten waar ik mee zat en weer lekker in me vel kwam te zitten , ontzettend fijn !   bedankt Juleh reiki !’   Vrouw 25 jaar

‘Zo dankbaar dat ik reiki sessies van juleh reiki heb mogen ontvangen! Dankzij de sessies was er tijdens mijn kraamtijd extra ruimte voor het landings-proces van mijzelf (als nieuwe moeder) en mijn kindje. Daarbij heb ik veel energetische steun en kracht mogen ontvangen wat mijn herstel ontzettend heeft ondersteund en versneld..
Tijdens mijn postnatale periode waarin ik naast de intense zorg voor mijn kindje ook nog visite ontving ,ondertussen het huishouden draaiende hield en grote broer de nodige liefde en aandacht gaf, vond
ik het erg lastig ruimte en aandacht aan mijzelf te geven. Juleh reiki gaf mij precies wat ik nodig had. Naast heel krachtige energetische heling voor mijn herstel, gaf het een moment van stilstand en inzicht. De diepere lagen van mijn proces en dat van mijn kindje mochten naar
voren komen. Waarbij de bevestiging van Juleh’s o-zo heldere voelen heel waardevol was om nog dieper in mijzelf en voor mijn kindje te voelen wat er gaande was en waar de behoeftes lagen. Dit zijn heel belangrijke inzichten geweest en erg waardevol voor de binding met mijn kindje. De reflecties van Juleh hielpen mij zelfs om hem beter te leren kennen en begrijpen. Juleh had daarbij heel fijne tips over hoe ik het proces van mijn kindje zou kunnen ondersteunen..

Waar je als moeder na de bevalling een hoop te verwerken hebt, je lijf
zwaar te verduren heeft gehad en de basis van je nieuwe gezin wordt
gelegd, is dit absoluut geen overdreven luxe! Dit gun ik elke nieuwe moeder (en haar baby)

dank je wel lieve Juleh reiki! ♥’

Leah, net moeder van haar tweede zoon.

 

Zie verder Tarieven van Julèh Reiki.

Of neem contact op met  Julèh Reiki voor het maken van een afspraak.

© Juleh Reiki juni 2018