Over Julèh

De naam Julèh komt uit het noorden van India, uit de streek Ladakh met als hoofdstad Lèh. Hier zijn toendertijd veel Tibetanen heen gevlucht. Julèh komt van de Tibetaanse begroeting Tashi-de-leh. Julèh en Tashi-de-leh betekenen ‘de God/ Godin in mij groet de God/ Godin in u’.

Het Japanse Reiki symbool Hon Sha ze Sho Nen kan op verschillende manieren worden uitgelegd of vertaald worden omdat de symbolen meerdere betekenissen hebben. Een van de betekenissen is ‘De God/ Godin in mij groet de God/ Godin in u’ en een andere is ‘geen verleden, geen heden, geen toekomst’.

Julèh is de naam die me is gegeven door mijn beide ouders.   Ik heb me sinds dat ik me kan herinneren met kinderen bezig gehouden. Wat er in hun omgaat, wat hun drijfveren zijn. Ik geniet van hun creativiteit en immense levendigheid. Nadat ik de kunstacademie heb afgerond ben ik gaan werken als oppas, gastouder, knutsel juf en Poppendokter Annie; gespecialiseerd in het geven van kinderfeestjes.

Reiki is op mijn pad gekomen na een traumatische ervaring. En heeft mij enorm geholpen om te verwerken en los te laten van deze gebeurtenis. En weer te kunnen ontspannen. Het helpt mij in balans te blijven.  In 2013 ben ik begonnen met de Atlas Reiki practitioner opleiding en ihsznn 2014 met de Atlas Reiki Master opleiding.

Omdat ik heb ervaren dat Reiki zo goed werkt zet ik het ook graag in voor anderen naast m’n gezin.

Ontvangen Reiki inwijdingen: Tera Mai 1, 2 en 3. Karuna Reiki 1 en 2. Usui Reiki 1, 2 en 3.

Gevolgde opleidingen in Natuurgerichte geneeswijzen en lichaamsgerichte therapieën: Yoga Teacher training in Ananda Yogacenter te Kathmandu Nepal, jarenlang cursist geweest bij Contact improvisatie danslessen,  cursus Shiatsu massage, Reiki Practitioner Opleiding bij Atlas Reiki te Amsterdam en de Master Reiki Opleiding bij Atlas Reiki te Amsterdam, intuitieve massage cursus bij Massage MarinNon-Violent Communication for children .

Andere gevolgde opleidingen: HBO Mediakunst bij Minerva te Groningen, D.B.B. -Didactische Bijscholing voor Beeldend kunstenaars aan de Hogeschool voor de kunsten te Amsterdam, propedeuse jaar van de Vrijeschool Pabo.

Neem contact op met Juleh Reiki.

© Juleh Reiki juni 2018