Hulp na de kraamzorg

En dan is het zover, het kostbaarste kleine wezentje ligt in je armen en zit niet meer in je buik. Jij en je partner mogen eindelijk aan het werk. Gelukkig is daar de kraamverzorgster die jullie laat zien hoe je dit kleine liefdes bundeltje kan verzorgen en voeden. Dan gaat ze weer en je partner moet weer aan het werk. Het kan je bevliegen in het begin of je wordt er onzeker van, en nu? Dan kan hulp na de kraamzorg misschien fijn zijn voor je!

Ik kom je graag ondersteunen en houvast geven zodat je aan jezelf toekomt en (meer) kan gaan genieten!

Juli 2016, de verwelkoming van hun zusje en mijn derde dochter.

 

Voor 45 EU per uur kan ik 2/3/4 uur per dag langskomen en je helpen bij huishoudelijke taken, de verzorging van de baby en jezelf etc.

Als moeder van drie dochters heb ik veel moeilijke situaties overwonnen en doorleeft.

Ik help je graag daar waar jij graag geholpen wordt.

Als je een laag inkomen hebt kun je me altijd vragen naar de mogelijkheden!