Reiki cursus

Reiki cursus bij Julèh Reiki. Voor en door kinderen.

wolf en djoi

 

Reiki is er voor iedereen en zo kan iedereen ook Reiki leren geven. Voor kinderen kan het een enorme steun zijn om zichzelf rustig te maken voor bijvoorbeeld een spannende toets op school of om zichzelf of een ander te troosten na/ verwerken van een (klein) ongeval. En voor het slapen gaan jezelf Reiki geven brengt je een betere nachtrust. Reiki is voor iedereen anders maar wat voor de meeste gelijk is, is dat Reiki voor ontspanning en meer algehele rust zorgt.

De Reiki cursussen zijn mogelijk in drie verschillende Reiki stromingen: Usui Reiki, Tera Mai Reiki en Karuna Reiki. Op dit moment bied ik Tera Mai Reiki cursussen aan.

Usui Reiki; het Usui systeem van natuurlijk genezen. Deze vorm wordt beschouwd als klassieke en traditionele Reiki. Het is de meest toegepaste Reiki vorm in het westen en er wordt dan ook vaak eerst een Usui Reiki cursus gedaan voor een andere Reiki cursus.

Tera Mai Reiki; Gouden Elementaire Aarde Energie. Een sterke aardende en doordringende Reiki vorm. Grondlegster is Kathleen Milner. Zij ging ervan uit dat de Reiki kennis via mondelinge overdracht verloren zou gaan en heeft heel westers alle Reiki kennis opgeschreven. Tera Mai Reiki kent veel mooie symbolen die je reikibehandeling kunnen ondersteunen.

Karuna Reiki; is een gevordene Reiki met Tibetaanse invloeden. Voor deze Reiki cursus heb je al een Reiki 1 inwijding nodig van de twee andere Reiki stromingen. Geluid, toning en chanting maakt deel uit van deze Reiki vorm waardoor het een doordringende en zachte Reiki is tegelijkertijd.

Voor referenties van Julèh Reiki klik hier.

© Juleh Reiki juni 2015